Интернационални Маариф Образовни Систем

Са задовољством Вас обавештавамо да је наша реномирана београдска Основна школа „Мина Караџић“ од сада део Интернационалног Маариф Образовног Система. Школски програм се заснива на брижљиво планираним, креативно осмишљеним, стрпљиво и са љубављу реализованим садржајима и свеукупним активностима, што са поносом подржавамо. Заједно градимо успешнију будућност Ваше деце!

За само 6 година од оснивања, Интернационални Маариф Образовни Систем отворио је врата своје 433 школе, у 51 земљи широм света, за око 50.000 ученика, и тиме се сврстао у ТОП 5 највећих глобалних мрежа школа, поред оних из Француске, Немачке, Велике Британије и Кине. Маариф је постао светски бренд у образовању који улива поверење.

Основан под покровитељством турске државне фондације, Интернационални Маариф Образовни Систем пружа формално и неформално образовање деци од вртићког до високошколског узраста. Представљајући корак више у образовању, Маариф прилагођава своје наставне планове и програме, методе учења и опремљеност установа узимајући у обзир потребе и захтеве локалног становништва и земље домаћина. Своје ученике подстиче на критичко размишљање, креативност и радозналост, омогућавајући им потпуни интелектуални, емоционални, социјални, морални и физички развој, припремајући их тако за успешну будућност.

Визија Интернационалног Маариф Образовног Система је да постане пионирска институција која едукује генерације које ће своје знање и мудрост користити за мир и добробит човечанства. Основне вредности које негује су: поверење, сарадња, солидарност, транспарентност, компетентност, поштовање локалних вредности и универзалност.

Маариф школе настоје да сваком ученику пруже пажњу – јер је сваки ученик посебан и потребно му је признање како би стекао самопоуздање и здраву слику о себи; потом наклоност – јер су љубав и поверење темељи значајне повезаности учитеља и ученика; а истовремено и напредак – јер је сваки ученик жељан успеха. Дужност и мисија запослених у Маариф школама је да уоче потенцијал и потребе сваког свог ученика и омогуће му да развије свој пуни потенцијал.

Да би се осигурало да ученици буду потпуно припремљени за све изазове 21. века, наставни планови и програми школе се континуирано употпуњују на свим образовним нивоима садржајима као што су: роботика, информациона и медијска писменост, екологија, борилачке вештине, говорништво. Па тако Маариф у свом образовном систему има научне и културне центре, библиотеке, лабораторије, уметничке и спортске објекте, као и студентске домове. Маариф образовне установе имају модерно опремљене објекте високо-технолошких стандарда, као и посебно изграђене и дизајниране просторије које одговарају потребама и сасвим мале деце.

Иако млад образовни систем, Маариф школе су у неким земљама изабране за „Школе године“, њени ученици освајају награде на турнирима широм света, на такмичењима из области техничких и друштвених наука и на Олимпијади, такође постижу и висок успех на пријемним испитима за средње школе и факултете.

Захваљујући финансирању од стране турске државне фондације, накнаде за школарине Маариф образовног система су знатно приступачније у односу на друге међународне школе највишег нивоа. Са циљем да пружи најквалитетније образовање што већем броју деце широм света, Маариф нуди стипендије и материјалну подршку за све нивое образовања, од предшколског до универзитета.

МААРИФ значи образовање. Боље образовање за бољу будућност!
За више информација молимо Вас посетите www.maarif.rs

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart